Wat Schakenbosch bijzonder maakt
Wat Schakenbosch bijzonder maakt

Bij Schakenbosch werken mensen met een groot hart voor jongeren. In onze mensen, in onze manier van werken, eigenlijk in onze hele organisatie zien we kernwaarden terug die Schakenbosch zo bijzonder maken:

Open

Open

Schakenbosch streeft een zo open mogelijke leefsituatie na voor de jongeren, tenzij het niet anders kan. Want vanuit een klimaat van veiligheid en vertrouwen kunnen jongeren zich ontwikkelen. Zij krijgen de ruimte om te leren en uit te proberen en wij helpen hen daarbij. Dezelfde open houding hebben wij ook naar elkaar en naar de wereld om ons heen. Wij hebben begrip voor elkaar, helpen elkaar. Wij zijn open en transparant.
Samen

Samen

Ieder werkt bij Schakenbosch vanuit zijn eigen expertise, maar gezamenlijk als een team, om de jongeren en hun gezin elke dag een klein stapje verder te helpen. Ons werk is soms ingewikkeld, maar juist samen kunnen wij het grootste resultaat bereiken.
Ontwikkeling

Ontwikkeling

Om jongeren nog eerder, sneller en beter te kunnen helpen met complexe problemen, blijven wij continu streven naar verbetering. Onze best passende zorg blijven wij ontwikkelen en innoveren. Wij vinden het ook belangrijk dat jij je als professional kunt blijven ontwikkelen. Bij Schakenbosch vind je de ruimte om je kennis op jouw vakgebied uit te bouwen en jouw ideeën uit te proberen.

Werken bij Schakenbosch betekent werken aan de toekomst van onze jongeren én aan jouw toekomst!

Bekijk hier alle vacatures